Priser

Våra produkt-paket

 

Ekströms Agency erbjuder flera produktpaket för att tillgodose just dina behov. Oavsett om du behöver en personlig hemsida för familjen eller om du vill ha en större, mer krävande hemsida för företaget, så har vi lösningen för dig.

Vad är support?

Support är vårt sätt att fortsätta utveckla och uppdatera er hemsida. Av olika anledningar kanske ni inte vill ta på er ansvaret att driva och justera hemsidan. Därför finns Support från Ekströms Agency. Vi håller igång din hemsida så att ni kan fokusera på annat!

Frågor & svar

Vanliga frågor 

Varför borde mitt företag välja Ekströms Agency?

Det finns flera skäl till att välja oss före våra konkurrenter. För det första är vi ett litet och nystartat företag, vi är både snabba och personliga. För det andra så är vi på Ekströms Agency mycket ambitiösa. Vi finns för att skapa det absolut bästa för er.

Hur länge tar det att utveckla en hemsida?

Det beror lite på hur snabbt vi får all information från er. Vi kommer träffas under ett kostnadsfritt möte och där sätter vi upp en plan för er. Om ni är säkra på vad ni är ute efter, vilka färger ni vill ha etc, så tar det inte mer än 2-3 veckor för en färdig produkt. 

Fotograferar ni min verksamhet och personal?

Helst ser vi att ni själva fotograferar er verksamhet och personal. På så sätt bestämmer ni vilka bilder som vi använder. Men har ni inte tillgång till bilder så kan vi ordna en lösning för fotografering. Kontakta oss för mer information!

Får vi ägenderätten av hemsidan?

Självfallet får ni det! Ekströms Agency bygger och utvecklar er hemsida men det är alltid ni som äger den. Det finns lösningar som låter Ekströms Agency fortsätta uppdatera hemsidan, men det kommer alltid vara ni som äger domänen och allt innehåll. 

Kontakta oss

Hermelinsgatan 34, 981 32 KIRUNA
+46 730 321 244
VILLE@EKSTROMSAGENCY.SE