Våra tjänster

Vad kan vi göra för dig?

 

Vill du skapa en hemsida för din familj, eller vill du utveckla en storskalig e-handel för ditt företag? Vi hjälper dig! Ekströms Agency designar i WordPress så möjligheterna är oändliga. Vi finns där för våra kunder och inget projekt är för stort eller för litet.

 

 

Våra Styrkor

Kunden i högsta fokus

Ekströms Agency strävar efter en sak – nöjda kunder. För att uppnå detta har vi utformat hela vår verksamhet efter att tillgodose kundens önskemål. Från det första mötet, till överlämnande av färdig produkt, kommer vi vara pålästa och kunniga. Ekströms Agency är perfektionister utan att dra ner på effektiviteten. Boka ett möte! 

Snabba svarstider

rEkströms Agency stävar efter snabba svarstider. Oftast inom en timme.

Ni väljer upplägget

Ekströms Agency lyssnar alltid på era åsikter. Om ni vill ändra på något är ni alltid välkomna att kontakta oss. Vill ni uppgradera till ett annat paket är detta även möjligt.

Online efter ert tycke

Självklart är det alltid trevligast att träffas i verkligheten och ha ett fysiskt möte. Dock är vi alltid öppna för telefonmöten eller liknande lösningar – allt är upp till vad ni föredrar!

Brillianta utvecklare

Ekströms Agency är ett litet men välartat företag. Vi består av ett team som kompletterar varandra och i slutändan är resultatet närmast perfekt.

Vi kan plugins

Världen av plugins och andra tjänster är förvirrande, men Ekströms Agency vet vad man ska välja.

Koncept

Prova på vårt vinnande koncept

Research & avtal

Första steget är att vi har ett möte. Antingen digitalt eller fysiskt. Där får vi reda på vad ni är i behov av och ni beslutar vilken produkt ni vill beställa från oss.

Konstruktion

När vi vet precis vad ni behöver så börjar det roliga – bygge av hemsida! De följande veckorna kommer ni få ta del av några utkast och vi finjusterar det sista.

Z

Uppföljning

När projektet är i hamn så är det upp till er att bestämma vad ni önskar därefter. Vill ni bli ägare av domänen eller låta Ekströms Agency hålla sidan uppdaterad?

Från grundaren

Utnyttja din fulla potential 

Allt för ofta möts man av fula, svårnavigerade och buggiga hemsidor. Inte nog med att det är svårt att hitta den information man söker, man kan också bli negtativt inställd till företaget bakom sidan. Var inte en av dem! Hos Ekströms Agency finns flera paket för att tillgodose just dina behov. Oavsett storlek har vi det rätta för ditt företag, självklart bugg-fritt samt till ett bra pris!

Från Ville Ekström

Utnyttja din fulla potential

Allt för ofta möts man av fula, svårnavigerade och buggiga hemsidor. Inte nog med att det är svårt att hitta den informationen man söker, man blir också negtativt inställd till företaget bakom sidan. Var inte en av dem! Hos Ekströms Agency finns flera paket för att tillgodose just dina behov. Oavsett storlek har vi det rätta för ditt företag, och självklart bugg-fritt samt till ett bra pris!

Produkt-paket

Prismodeller för dina behov

För oss är det viktigt att du kan känna dig nöjd med din produkt. Därför har vi flera paket i olika prisklasser.

Kontakta oss

Hermelinsgatan 34, 981 32 KIRUNA
+46 730 321 244
VILLE@EKSTROMSAGENCY.SE

Introduktion av

Ekströms Agency
Våra Produkter

Vilka är

Ekströms Agency?
Kontakta oss

Kontakta oss!

Vad passar dig?

Se våra priser
Kontakta oss